Mount & Blade II Bannerlord İndir – Full Türkçe v1.1.4.17949

 









Mount & Blade II Bannerlord İndir – Full Türkçe v1.1.4.17949



Mount & Blade II Bannerlord Full İndir v1.1.4.17949

Türkçe dil destekli TaleWorlds yapımı ortaçağda geçen savaş ve strateji karışımı rol yapma oyunudur. Hepimizin yıllarca beklediği serinin 2. devam ve yeni çıkan son oyunudur. Çıkış tarihi 2020 olsa da şimdiden oyun düştü diyebiliriz yenilenmiş grafikleri gelişmiş oyun motoru ile bizleri sandbox yani özgürce istediğimiz gibi hareket edebileceğimiz bir açık dünya bekliyor. Devasa büyüklükteki haritada istediğiniz gibi her şeyi yapabilecek. Özgür ve çeşitli karakterleri arasından seçiminizi yaparak, yeni oyundaki tüm sınıflar ile içli dışlı olabileceksiniz. Oyuna başladığınız zaman ister tüccar ister devlet yöneticisi ve bunun gibi çok alanda yani sınıf sistemi çeşitliliği bulunuyor sıfırdan.

-başlayıp karakterinizin saçını fiziksel özelliklerini istediğiniz gibi seçip belirleyebilecek değiştirebileceksiniz gerçek zamanlardan esinlenilmiş ve gerçekliğe dayalı dövüş mekanikleri içeriyor Full Türkçe Dil olarak ücretsiz hızlı tek linklerden direkt indirebilirsiniz oyunda hangi sınıfı seçer isek seçelim kendimizi geliştireceğiz gücümüzü kuvvetimizi hızımızı zekamızı tüm fiziksel ve kişisel yeteneklerimizi yükseltecek çok güçlü bir karakter olacağız oyuna eklenen yeni içerikler ile kale savunmaları yapacağız sadece savunma değil aynı zamanda atak hücum yani hangi tarafta olur isek olalım zorlu mücadeleler bizleri bekliyor güncel ve sorunsuz sürüm olarak oynayacaksınız oyunda yüzlerce çeşit gerçek silah bulunuyor silahların yanı sıra savunma aletleri yani tüm savaş araçlarını içeriyor Aletler, Kılıçlar,







  • Mount & Blade 2 Bannerlord Sistem Gereksinimleri:
  • Windows’un 7-8-8.1-10 Sürümlü 64 Bit işletim Sistemleri
  • intel core i3 8100 – AMD Ryzen 3 1200 – işlemciler
  • intel UHD Grafik 630 – Nvidia GeForce GTX 660 – AMD Radeon HD 7850 Ekran Kartları
  • 2 GB Video Bellek Ekran Kartı Ram
  • Bellek 6 GB Ram
  • Oyun’un Boyutu 24 GB – Disk’te Boş Yer 50 GB


https://www.dosyadrive.vip/JoUTx

https://turbobit.net/ztvoxc888qne.html




About osmany.Qe

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comments:

Yorum Gönder